to je dobře že jsi doma
máme teplou večeři
promluvíme spolu znova
nechci tomu uvěřit
mám tě pořád ráda
i po tolika letech
ale myšlenka se vkrádá
že náš život už je v dětech
není to tak pravé
jak bych chtěla
málo dravé málo hravé
všechna slova otupěla
ON
chceš mi asi naznačit
že někoho máš
mojí vinu označit
a znova se vdáš
ON
řekni kde dělám chybu
a proč mě tolik mučíš
uvěřil jsem těm tvým slibům
a ty-----------mlčíš