Anotace: ... po dlouhý době... zralý úvaze
Kde lidé
pro světlo
nevidí
Tam vidím Tě,
i když zavřu oči
Kde lidé
bojí se
pádu
Tam jsem tou,
která skočí
Kde lidé
nevěří
v legendy
Tam jsem,
abych je psala
Kde lidé
sází
na jistoty
Jdu jinou cestou,
cíle neznalá
Kde lidé
v nepravdě
slovy lásky hýří
Tam patřím k těm,
kteří i po stotisícáté mlčí
Kde lidé
žijí
jen pro sebe
... Tam žiji z lásky Liščiny,
pro úsměv Vlčí
Kde se lidé spokojí s: "Miluj mě málo, ale navždycky."
... tam takhle žít neumím
Bohužel
Spíš
Bohudík
Bohu dík za tenhle text dnes a divím se že dobré věci jako tahle se tu ztrácí ;) i když...
30.06.2016 21:12:53 | xoxoxo