Život
Anotace: ..co bere i dává
Život bere i dává
i proto ho mám ráda
nastavuji mu svoji tvář
a čekám, z které strany padne úder
a nebo přijde svatozář
Ve změti svých myšlenkových pochodů
já omlouvám se za to, že jinak nemohu..
chci žít život plnými doušky
hltám, co ke mně přichází
a nerozeznávám, zda dobré či ne,
mou duši ovlaží
Jsem v zatmění svých emocí
a přesto, že nejsem nemocná
já potřebuji pomoci..
Bože přikryj mě rukou laskavou
zlé dny ať rychle odplavou
sny ať přinesou požehnání
a lidé, které potkávám mi neublíží…
Bože já vším vinna jsem
přesto dopřej mi, prosím
pod nohama pevnou zem
Život bere i dává
i proto ho mám ráda…
Přečteno 442x
Tipy 16
Poslední tipující: Wenda Wolf, Marsinka, Sofia Filein, Poetik, zdenka, Kapka, Amonasr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)