Sám sebou
Sám sebou
Chtěl bych být
Nikým jiným – jen sám sebou
Klaun
Blázen
Maniak
Šašek
Vichřice
Nedopitá lahev
Zlomené křídlo nočního Běsa
Alespoň na jeden den
Alespoň na jednu noc
Nechci se měnit pro tvou potěchu
Nemohu se měnit pro tvou potěchu
Nejsem to, v co doufáš
Nikým jiným – jen sám sebou
Krkavec, vrána, havran
Had
Vlk
Měsíční svit dopadající na klidnou hladinu jezera u lesa
Záře tisíců nočních mušek
Tíha
Žal
Pramen
A ještě mnohem víc
Ani slovy to popsat nelze
Nenáviď mne – máš na to právo
Jen mne již neměň
Blázen
Blázen
Blázen
A nikdo jiný
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, darksoul, Philogyny1
Komentáře (6)
Komentujících (3)