NEŽ UDĚLÁM KŘÍŽ
Křížem krážem projít chci světem,
chci poznat víc
a umět mnohé.
Chci vonět Arizonským létem
diamant najít
v Bostwanských dolech.
Podzimním Londýnem
bloudit chci v mlze,
vidět kam až Sahara sahá.
S Lorelei nad Rýnem,
vést lodě ku zkáze,
v Plitvických jezerech koupat se nahá.
Na úpatí obřích Himalájí
s úctou a nejvyšším odhodláním,
po osmi tisících Bohu být blíž.
Doma pak v českých krajích
své štěstí a klid chci najít
než za svým životem udělám kříž.
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Fany, Jin&Jang, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)