Vidím tě
vidím tě -
vidím tě všude
snad navěky to bude . . .
já tomu věřím -
a v noci když nespím
v té tmě černočerné -
vidím tě kdekoli
jsi se mnou stále -
v obrysech, stínech -
v čemkoli . . .
vidím tě -
jenom já sama
jsi moje záchrana . . .
ta - co denně bolí -
a jednou se zacelí
má duše roztrhaná -
já věřím potají
budeš tu napořád -
vždyť stíny ty -
neumírají . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts