Anotace: moje dojmy z posledních dní
Tanči!
tanči
v slovech, ve větách
v dešti vtipů
v přívalech inspirace
smích
je mostem nad propastí
je mostem radosi
z kterého nechceš sejít
směj se
piš
a žij
...a taky pij...
07.07.2016 13:26:27 | Jort
ne tak nahlas! potichu potichounku! :D (ale tak jak řekl klasik: jáááá kafe nepijuuuuu!)
07.07.2016 13:41:14 | ElaJah
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?