Anotace: v dešti
Déšť spoutaný do okapů
v provazech
sladkého bezvědomí
se topí
v prázdných
lahvích
-ještě vonících
lihovým oparem
včerejšího večera
a v nich
zbytkové promile
.
sirky s opálenou
hlavou
.
a naše naoko
osvobozené duše
zpívají sprosté
písničky
o životě