Měsíc do oken se nám dívá
Anotace: Otázka víc než častá. Má cenu se snažit být lepší, jiný, svůj,...?
Měsíc do oken se nám dívá,
obloha je plná hvězd.
Čas plyne kupředu a nevrátí se zpět.
Jdu ulicí dlouhou,
k cíli se blížím každým dnem.
Hraji na prknech,
co znamenají svět.
Potlesk slyším úžasný.
Ó, jak lahodí uším mým.
Jeho konec přijde s rozedněním.
No není to paráda,
to plácání po ramenou?
I když za čas na tebe zapomenou?
Slyším radu.
Zavři oči, přemýšlej,
do budoucna se zadívej,
na všechna negativa se vy… (vykašli).
Vyběhni do ulic!
Tanči a zpívej z plných plic.
Svět nepatří tomu,
kdo nezkusil nic.
Komentáře (0)