Ňáký srdce
Včera mi umřelo srdce tou hádkou zcela.
Dlouho se chvělo, sama jsem to chtěla.
Ono už stejně tlouklo -
tak tak . . .
Tak jsem ho brzy ráno zakopala.
No, spíš pod starý krámy zahrabala.
Božský ticho, žádný -
buch buch . . .
Buch! Tvůj pohled ne už z pekla.
Ve mně to hrklo, jak jsem se lekla!
Srdce ozvalo se tam odspodu -
ťuk ťuk!
Ťuk. Co dělat? Napadlo mě maně
Hned zítra položím tam na ně
Něco -
něco hodně těžkýho!
Něco vadí. Mý oči studený kalí to.
Seženu bez poruch, v obchodě dají to
Ňáký srdce umělý -
prý jsou OK OK.
Ok. Srdce mý nový spolehlivě hřeje.
Slunce zas svítí, muž na mě se směje.
A hlavně to vůbec -
. . . vůbec nebolí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Tak ještě, že se umělá srdce nevystavují v reklamní výloze, to by potom už člověk nebyl vůbec původním člověkem ;-).
Raději snést spoustu ran a pokaždé ho utěšit :-)
ST..
13.07.2016 14:17:03 | Kubíno
... položím tam na něj něco hodně těžkýho ... :)*
13.07.2016 12:26:01 | Ragnell