Zasadíš drobná semínka
do kypré hlíny
na obrovském lánu
obklíčen plevelem
pomalinku vyrašíš
hezky zlehýnka
bojuješ o své místo
ničím tě neodradí
v životě sklízíš plody
některé sladké
jiné trpké
omámen mazlivou vůní
rozpoznáváš zralé vzhledem
otrávíš se jedem
který srdce raní
buduješ celý svůj život
neustále se o něco snažíš
stačí jeden chybný krok
a všechno ztratíš
kvůli malichernosti
https://www.youtube.com/watch?v=MqoANESQ4cQ
Teda píšeš jedna báseň :) Šup s Tebou do oblíbených autorů. Děkuji. :)
10.08.2016 06:08:18 | Marsinka
Moc si vážím tvého přijetí Marsinko :-)), jsem rád, že se ti básnička líbí ;-).
Děkuji :-)
10.08.2016 23:53:58 | Kubíno