Co nás zajímá?
Co nás zajímá? -
Přece - aby slunce svítilo,
A voda - aby tekla
A měli jsme co jíst - víc než suchý list -
Ten suchý list, co
spadne
na matičku Zemi . . .
A zajímá nás taky -
Kromě toho všeho,
Jestli můžem dýchat? - prostě -
I ten vzduch kolem a půjdeme-li polem,
Aby nás nezáblo,
když budou domy
zbořené . . .
A pak nás ještě zajímá -
Koho ještě taky?
Ach, koho ještě taky??
Za kým tady půjdem? a s kým tu sedět budem? -
Možná u té poslední -
úplně poslední
večeře . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Až všichni budou dýchat popel a prach, znovu si vzpomenou, je to v každém z nás ;-). Jen jestli už nebude pozdě...
:-))
16.07.2016 21:34:15 | Kubíno
... na světě je tolik zajímavého ... skvělé je, že nás to ještě zajímá:)
16.07.2016 15:06:44 | Ragnell
Díky Ragnell :-), ano, svět je nádherný, tak doufejme, že takový zůstane :-).
16.07.2016 15:19:06 | Fany