Noční směna
Anotace: Každodenní rutina...
Cítím to puzení
Blíží se úplněk a nedá mi spát
Půlnoční blouznění
Nutí mne opouštět celu
Když povědomé pachy vábí ven
Skrze mříže prosvítá noční svit
Noční můra – děsivý sen
Blouznění, vidiny a stín
Nejsem vlkodlak či noční stín
Pouze si hřeji kávu
Neznám kletbu nebo splín
Vyrážím na noční směnu
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Philogyny1, Frr, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)