Zjitřená
nebij mne dneska
svými slovy -
na tělo mý
pak dopadají -
ty kameny - úlomky -
ostrý jako nože . . .
Cože???
nerozumíš
ty neznáš míru -
zatímco já mám
v srdci díru -
co hluboká je -
ach, propasti bezedné . . .
Ženské nezbedné!!!
nebij mne dneska
jindy vstanu -
teď zjitřená jsem
snad smutkem vzplanu -
a ještě kameny tvé -
utlučou mne . . .
Dnes -
se mi nepodaří -
vstát . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts