Někdy bych se chtěla ztratit v Bermudském trojúhelníku
schovala bych se tam ve skulině
a pozorovala, jak čas se valí líně
a přemýšlela o tom, co v duši mám
chatrný obal, plný tržných ran
Viděla bych ženu, co jí není k smíchu
dívá se na svět zpovzdálí
a sleduje, kde její stopy zůstaly.
Našlapuje tiše, ta žena bledá
rozhlíží se a říká si - běda
za láskou chtěla jenom jít
nebořit mosty, jen tak trochu žít
Za to teď zaplatí, však ona ví
duší svou plnou obavy