Ty
Zavrel jsi dvere
zhasl svetlo
pokoj ztichl
v krbu dohorelo.
Zahodil jsi klic
a vsechny zamky
jenz odemykal
barvy vybledly.
Vydal ses na cestu
svou cestu osudu
nevede ke mne
uz davno ne.
Tva mysl v bouri
vzpina se osudu
uhlavnim nepritelem
jsi vsak jen...
sobe Ty.
Přečteno 483x
Tipy 12
Poslední tipující: Druid, Mácha, Kubíno, darksoul, ZZuzkAA, Jort, Philogyny1, Fany, Jin&Jang, Lioness
Komentáře (6)
Komentujících (4)