Když nevíš, co já cítím
když z celého nitra tady křičím
když v davu opuštěna jsem
to se mi hýbe pod nohama zem....
Když směji se těm slovům, co proudí kolem mě
když není tu ten, který mě obejme
když život převrátil se naruby
to hraji tu hru vlastní záhuby...
Hru na tu co se usmívá
co žádný problém skoro nemívá
hraji hru v roli šťastné ženy
život však přinesl mi změny.
A tak stojím zaražena situací
realita se mi ztrácí
a čekám....nové ráno
co říká-nadechni se
a řekni životu své ANO.
Proč, ač Tě nikdo nenutí,
zpíváš již píseň labutí?
Tyhle pocity i já znám,
však častěji teď vzpomínám
na to, co krás mi život dal!
Lehčeji se pak kráčí dál...
:-P
15.10.2016 17:49:46 | Kozoroh 1
Někdy vzpomínat na krásy, které pro mne zbyly, je věru nad mé lidské síly...
16.10.2016 20:48:08 | JSJ
Jednou přijde ráno
s jinýma očima
a všechny tvé smutky
budou hned zhasínat...
22.07.2016 21:12:33 | nepřihlášený komentátor
Jednou přijde ráno
s jinýma očima
a všechny tvé smutky
budou hned zhasínat...
22.07.2016 16:49:49 | Philogyny1