Přes den vidíš nóbl dámu,
večer potkáš kurtizánu,
ráno něžná, usměvavá,
v baru děva vyzývavá.
Chameleon citů bývá,
o bohatství jenom snívá,
jako had si mění kůži,
z lilie hned máte růži.
Často spěchá do kostela,
vyznat hříchy svého těla,
potom ale v cuku letu,
zas tu máme hříšnou Květu.