milénium skončilo
a já to prošvih
kde kdysi drápaly se z hlíny
květiny
drápou se pořád
jen s odbornými názvy
a kurvy o ně nestojí
stojí
patníky
pomníky
a
chčijou tady psi
- to pro své pudy
co si s nimi hrají
feny mají kyselejší moč!