V objetí za oběti
Anotace: Každá žena má svou cenu...
V objetí stokilové
krásky a já
ji nedoženu.
A to běhám!
Doma i venku.
V rohu se skrývá běhací
pás.
Sbírám oběti,
které neuspěly.
Spadly do zajetí.
Proklatě!
Jsem jedna z nich.
Ona je z Prahy.
A kde, ksakru, běhám
já?
Nohy v zeleném kačáku
máchám si dobrovolně.
Nic se v něm totiž neodráží.
Slunce zapadá,
nádhera.
Utíkám.
Běžíme.
Stále dokola.
A ona sedí.
Běž běhat,
princezno!
Potvoro!
A ona sedí.
Nikdy ne sama.
Komentáře (1)
Komentujících (1)