Se smutky jsem sama
Se smutky jsem sama.
Sama se s nimi peru
a leckdy nevítězím.
A když už si myslím
že jsem je dostala -
tak oni si mě zase najdou
i pod tou duchnou schovanou . . .
Neřádi!
Se smutky jsem sama.
Však jsou moje
už jsem si zvykla
a neberu si svědky.
Zato s radostmi -
oj, tak to je jiná!
zavolám hned všechny ke sdílení
a je to prima!
A ty smutky prohnané
tam číhají kdesi opodál
až zase přijde chvilka
ta chvilka osamělá.
To neváhají dlouho -
to pak nelení a
znovu zaútočí . . .
Neřádi!
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts