Moje myšlenky
moje myšlenky jsou jen mé
a ty mi je nemůžeš vzít
a ty se jim nemůžeš smát
když nechám je tak -
že nepřekročí práh -
mých rtů . . .
moje myšlenky tak jednou
odejdou spolu se mnou
aniž je uslyšíš
aniž budeš moci -
se nad nimi -
zamyslet . . .
a proč bych si měla myslet
že by tě zajímaly?
moje myšlenky jsou jen mé
a tvůj přístupový kód -
k nim už dávno -
neplatí . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
...chránit si svůj prostor před těmi, co nezaslouží...čistý a přirozený projev:)
26.07.2016 06:30:31 | Móny
Děkuji ti Móny za pochvalu :-), někdy je nutné si duši uzamknout, aby nám bylo lépe :-( :-)
26.07.2016 14:50:45 | Fany