Anotace: zlehka
...
Život
je kresba
do dlaní
prstem namočeným
v kalamáři
jarní květ
co omdlívá v náruči
unaveného září
Život
je plavba kaluží
v lodičkách
po kotníky
Po tečku na konci
jen samé
otazníky
ta je krásná! úplně celá ... :)*
28.07.2016 09:42:18 | Ragnell