MAINSTREAM
mašličky ze slov uvázané
věnce z celých vět
a pod víkem tma
tam nic nevidět
truchlohra šňoří se za oslavu
nebožtík pod fousy se směje
jak dosud živí jdou zvesela na popravu
katům svých mozků tleskají div ne vstoje
mašličky vlaječky i levná cingrlátka
vykouzlí modly ke klanění
z kdejaké kupky hnoje
Praha, 29.7.2016
https://www.youtube.com/watch?v=avJt0SQec0I
... mašličky vlaječky a levná cingrlátka ... modly:) hmmm, asi něco v nás se potřebuje něčemu jinému klanět, jinak fakt nevím, proč to pořád děláme :)) Pěkně poskládáno, Amonasre:)*
30.07.2016 08:31:46 | Ragnell