Dobro vítězí
Dokázat utéct z tohoto světa
odhodit starost i minulost,
když není cíl a ani meta
nebude ani budoucnost.
Dokázat servat ty pouta strachu,
která tvůj život provází
odpoutat mysl od vlastních krachů
které se v každém z nás nachází.
Dokázat udělat to co je správné
držme se pevně svědomí
a naše činy ať jsou vždy mravné
osud nás nikdy nezlomí.
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: ZZuzkAA, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova, Fany, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)