Anotace: Je to postřelená koza Přeletuje z místa na místo Tv&aa...
Je to postřelená koza
Přeletuje z místa na místo
Tváří se každou chvíli jinak
Smočený obličej má
Jako kdyby ji zastihl liják
Hormonální pochody bývaj zákeřné. :)
31.07.2016 21:14:22 | MARKO
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?