Vrození

Vrození

Anotace: >-_-_-_ >÷÷÷:::::: ^^^^^^^^^

Světlo Temnoty
vyvržené deštěm krve a chtíč
v moci Bohovraha popírají děs
NICOTY

Roztříštěný pastýř Apokalypsy
procitnutí nade vší pochybnost
Žářište zve v otevřenou náruč smrti
co by VYVOLENÍ
Autor ricda, 02.08.2016
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí