Dvacet nás sedí kolem stolu
každý jsme sám
a přece spolu
Rentgen zapnutý, postel tlačí
diagnóza jedna za druhou
a ty se zmítáš v křečích
Moč v cukru a cukr v moči
infarkty, trombóza
tonutí - do vody skočit
Alergie a další šoky
čas pomalu utíká
ty utíkal bys taky
Ráno bylo před týdnem
samá krev a obvazy
stejně všichni zahynem