Rejnok
Vyklouzla mi slza z oka,
mrcha jedna slaná,
spadla rovnou na rejnoka,
už mi zvoní hrana.
Byl to rejnok elektrický,
tak jsem čekal výboj,
strachem celý anemický
- zachránil mne příboj.
Odnesl tu hroznou rybu
z mojí malé pláže.
Pozor děcka při pohybu!
Tatínek vám káže.
S elektrikou není sranda.
A slza je vodič!
Proto tahle propaganda
- protože jsem rodič.
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)