Anotace: Střepy … Zvedám svoji rozbitou sklinku na Whiskey &n...
Střepy …
Zvedám svoji rozbitou sklinku na Whiskey
Pak vymýšlím další příběh
Prošel jsem průsmykem
Do pekelných bran
Pozoruju jak hořící duše opouštějí stíny
Chtěl bych líbat ženy
A pak vyhasnout jako smuténka
V této vzdáleně atmosféře
Vyhaslý fantomův pohár stal se mi spasením
Řeka hořicí, tam se mnou pojez, příteli můj, a podej další Whiskey a doutníček
Všechno tohle je moje
Dosáhl jsem vrchol prázdnoty tak ještě něco pověz