Zahlédl jsem lásku, rychle se mi skryla. Zahlédl jsem něhu, jinam zamířila. Zahlédl jsem vášeň, jen mi zahrozila. Zahlédl jsem smůlu, ta mi věrná byla.
Na chvíli zkus zavřít oči, nedívat se, jen cítit... :-)Smůla je mrška, co po pozornosti prahne, když oči zavřeš, třeba podaří se a zahne, těsně před tebou...:-)