Anotace: život z "plných plic"..
V krabici od papíru
Skrývám svou duši
Před hladovým
Světem
Než mi život zalepí
Ústa
Svými nadějnými
Zítřky
Do plic naberu
Další nádechy
Ke slovům
Pro něž jsem
Neměla
Odvahu
S tečkou uprostřed
Věty
Vydechnu kouř
Poslední
cigarety