Odplouvání dávných dní
těch krásných a nevšedních
vzpomínky z nich uschováš
ve své mysli přikováš
aby zahřály tvé srdce
rychle po nich sáhneš
ve chvíli až přijde čas
nevlídná ta černá chmura
vplíží se nálada ponurá
neohlášená a ošemetná
připravené si nevybírá
život jako v lastuře
bez nálady i očekávání
před smutkem tě nezachrání
žádná radost umělá
podřízen přísné cenzuře
vyčkáváš na krásné dny
nevzdávej se bez boje
předešlé nebyly poslední
https://www.youtube.com/watch?v=YvwiGXWIx9o
Ta fotka mi připomněla klip s obrázkem, který jsem nedávno poslouchala, nakoukni... Ásgeir - Samhljómur :)
11.08.2016 15:20:07 | Philogyny1
Ano, když jsem koukal na ten klip, má to mnoho společného ;-), mimochodem hezký klip a skvělá hudba :-).
Děkuji Philogyny :-)
12.08.2016 00:19:12 | Kubíno