Uvěřit slovům jsem chtěla
chytnout ten záblesk citu
a tak jsem dostala
co dostat jsem měla
dýku vraženou do hrudníku.
Uvěřit vyznání jsem chtěla
obalit se endorfiny
však, co z toho zůstalo..?
snad jen v duši splíny.
Uvěřit mužům jsem chtěla
a nepřišlo nové poznání
jen utvrzení, že Mars Venuši dohání
a především pak ve lhaní.
A tak Láska, co hory přenáší
nepřinesla mi extázi
ale Víra zůstala
i když jsem Boha zklamala
a v Naději chci žít
že další dny přinesou mi klid.