vrazi šijí nitě do žil aby vydržela
krev pro krev a jatka co tečou odpadem
zapouzdřená krutost kape, prosakuje zdí
na pupeční šňůře život kterej je porod
císařák napříč křikem pak inkubátor
pár úchylnejch rodičů ti zničí iluze
transfuze vykapala do tvýho zuboženýho těla
dávka která byla drahá ale pro tebe neůčinná
v parku jsi začal hledat to co tě osvobodí od bolesti
klapot podpatků stal se jí osudným a tobě vykoupením