Vyschlá řeka
jsem vyschlá řeka
jen bláto a kamení
myslím si -
a jaké to bylo hezké -
nic nevzkřísí mne
a přece -
něco tu je -
je schován tu malý
pramínek -
slaboučký až dech se tají
pramínek - vzpomínek
a ty mi pošeptají
jaké to bylo hezké -
a tak si říkám -
jsem vyschlá řeka
jen bláto a kamení
nic nevzkřísí mne?
. . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Možná, že hledáš, kde prameníš...jsi spíš potůček, co rychle utíká a vesele skáče přes kamení... :)
15.08.2016 08:28:04 | Philogyny1