Obyčejná holka
jsem spíš teréňák -
než fáro v garáži
holínky do louží
než ta éterická víla -
i když - kdysi jsem jí byla . . .
jsem spíš ta, co nemluví -
ten tichý vlek
než královna diskoték
a do noci žehlí ti košile -
holka - co vůbec nepije . . .
jsem spíš jistota nudná -
snad mám i svý klady?
i nějaký ty vnady
a když válíš se v blátě
tak z toho - tahá tě -
ta obyčejná holka
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Skvělá písničková, to by mohla být klidně hitovka:) Mám ráda obyčejné ...*
17.08.2016 09:47:39 | Ragnell
Moc děkuji Ragnell :-)!, však to "obyčejné" - mívá to největší kouzlo :-).
17.08.2016 11:50:17 | Fany
Obyčejnost neexistuje...a u ženy to platí dvojnásob ;-)
ST Fany :-)
17.08.2016 08:11:28 | Malá mořská víla
Malá mořská vílo, děkuji Ti za zastavení :-)!, ano, nikdo není "obyčejný", každý je něčím výjimečný a je v něm něco!, co je možné - když ne milovat, tak určitě obdivovat :-).
17.08.2016 11:47:13 | Fany
Obyčejná holka je výhra v loterii. Šťasten, kdo ji má. Upřímná, krásná.
17.08.2016 06:48:23 | Iva Husárková