Anotace: I za něčím krásným se hluboko uvnitř může schovávat něco co nás překvapí a zarmoutí...možná i my, když se podíváme do zrcadla duše v sobě něco takového schováváme. Je možné se změnit, nehrát před druhými divadlo a ukazovat jen svou pravou tvář?
Vyrostl jsem z kaliny
květy mé mění mě
cítím se bez viny
však nekvetu nevině.
A z plného rozkvětu
v noci se proměním
v ztracenou bludičku
svou krásu odhodím.
Svedu tě ze správných cest
pod maskou úžasu
jsem přec nevinná ratolest
jenom čas od času…
… se v Tvou bolest .…
…. proměním .…