Zápisník
Anotace: Zápisník duše pomatence, blázna, co chce si hrát, zpívat i tančit, život promrhat a skonat ...
Sbírka:
Zápisník pomatence
Zápisník duše pomatence,
blázna,
co chce si hrát, zpívat i tančit,
život promrhat a skonat mladý.
Zápisník poupěte,
jenž odmítlo státi se růží.
Zápisník ptáčete,
co zpívalo navzdory druhým.
Zápisník skrytého optimisty,
co věří, že promluví na něj... jeho běsy.
Zápisník, co mnoho listů nenasbírala ty, které má jsou zažloutlé a seschlé.
Zápisník, co otevírá srdce.
Srdce pomatence a blázna,
kterému nerozumí svět, či světu nerozumí sám.
Jeho srdce je snílek, co doufá, že zachrání lásku!
Třebaže noc je nejtemnější před úsvitem.
To naděje ztrácí se s paprsky měsíce,
a každý člověk ví, že luna je zrádná a vrtkavá...
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Frr, VEDz RVAHEs, jitka.svobodova, NikB
Komentáře (6)
Komentujících (4)