minotaurus klaustrofobik

minotaurus klaustrofobik

Anotace: ..

 

 

 

střelka založila ruce

pro stromy

nevidím dřevo

jsem ochráncem všech

tak kam vysypat patrony?

 

člověk není nikdy dost velký

když trčí plačíce ve studni

 

ztratil jsem tě

když jsem šel z práce

ani jsme se nerozloučili

- člověk jak letí dolů

nestíhá počítat metry

zná se jen gravitační zrychlení:

je to už nejméně

jednadvacet

dvaadvacet

třiadvacet let

-

-

-

neprůstřelná doba

 

 

 

Autor gemini, 21.08.2016
Přečteno 377x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Jort, Amonasr, Frr, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí