Nebude to tak zlý
nebude to tak zlý
to vám povídám
až jednou vyletím tam
nahoru ke hvězdám
a pěkně přímo do nebe
leda - že bude to -
bez tebe
nebude to tak zlý
žádnej puch
všude světlo a vzduch
jen sem tam ňákej duch
a prima - nic tu nezebe
leda - že bude to -
bez tebe
nebude to tak zlý
to vám povídám
jen budu trochu sám
teď ale ještě tě mám
tak půjdu hezky do sebe
vždyť - co je mi nebe -
bez tebe . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Ten obrázek mi asocioval "Počkejte do zimy, spadnou." Už je to se mnou vážně zlý asi :)
24.08.2016 10:59:27 | iluzionistka