Jan kouzla lásky ovládal,
rád dával mužům rady,
u ženy věrnost postrádal,
však neměl důkaz zrady.
Na ni mu rozum nestačí,
vždycky zná fígle jinačí.
Těžko ženušku uhlídá,
marně ji občas zpovídá.
Bezradný rada Jan.
Zdá se být ženou vypékán.
24.08.2016 19:47:28 | klaun