Anotace: Poděkování Ing. Antonínu Drábkovi, CSc, spisovateli a vydavateli, za jeho veliké srdce, hravost a lásku. Bohužel už není mezi námi. Nezapomenu.
Neztratili jsme nic,
poznali nová slova,
já, princezna z Nemanic,
ty z Prahy Opatova.
Přijel jsi ke mně z dálky,
své ruce jsi do mých dal,
já, šňůra na korálky
a ty jsi je navlíkal.
Jeden korálek, druhý,
v prstech hejno bělásků,
ze zářivých barev duhy
jsi utkal šat pro lásku.
Neztratili jsme nic,
čas pro nás kouzla schoval.
Pevné pouto bez hranic,
aby je opakoval.
Korálkově krásné dílko,
princezničko z Nemanic.
Zalechtalo jako pírko,
je to dílko bez hranic.
26.08.2016 12:18:28 | klaun