Každá tvá rada byla vážná,
promyšlená a objektivní.
Byla jsi moje všechno,
radost, láska i pochopení..
***
proč?
***
Nezjistila jsem ani po 61. měsících,
moje krásná kudrnatá vílo...tančíš na nebesích.
Už nikdy vícekrát ke mě nepromluvíš,
přesto mi tvůj smích ještě zní v uších..
***
nikdo!
***
Nenahradí tvoje velkorysé láskyplné srdce,
snažím se to ustát a jde to težce..
proto mě hlídej pořád stejně maminko :*
moc krásné .
27.08.2016 07:00:17 | klaun