Živo-t
Kolikrát člověka někdo zklame
vyřčené slůvko nevrátíš ho zpět..
To pak bolí, víc něž tělo pobodané..
Život je velký kabaret..
Kolikrát srdce na pranýři pálí
Když v rybníce voda vysychá..
Jsme spolu..nebo cizí lidi v dáli?
Jsem žena, nebo růže z Jericha?
Kolikrát bolí tohle divné žití..
mlčíš a jdeš dál životem.
Smutné oči ..v duši vlnobytí..
Vyješ jen v sobě jak pes za plotem.
Přečteno 359x
Tipy 9
Poslední tipující: Kubíno, jitoush, VEDz RVAHEs, hanele m., jitka.svobodova
Komentáře (8)
Komentujících (4)