Naivita
jsem dítě
nevhodné do soukolí -
směje se okolí
už spoustu let
a tolikrát otočil se svět -
a ty oči mý
zůstaly pořád stejný -
pořád na tom samým místě . . .
jsem dítě
hloupý a plačtivý -
když dostane ránu
co zrovna nečeká
od nejbližšího člověka -
to hodně bolí
dnes polívku neosolím -
jsem pořád na tom samým místě . . .
jsem dítě
nevhodné do soukolí -
stydí se okolí
a jiná už nebudu
tak dělám všem ostudu -
však ty oči mý
zůstaly pořád stejný -
pořád na tom samým místě . . .
já budu dítě
velký a naivní -
i když dostanu ránu
do konce snad
možná někdo to rád -
raději dítě s šedými vlasy
než oči mrtvě krásný -
jsem tady pořád -
jsem tady pořád na tom samým místě . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Neznám nic krásnějšího než pohled dětských očí, je to zázrak. Tudíž velký naivně dětský supertip těm očím ať dlouho slouží.
30.08.2016 13:31:09 | klaun