Anotace: Nihilistický zdrbnutý song
Samý kecy, samý kecy.
Polib mě a podej kříž.
Krev a slzy, kurva věci.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
Děsivej zjev a pozér.
Každý tvý slovo je trestnej čin.
Máš v hlavě ještě mozek?
Anebo bourbon, whiskey a gin?
Samý kecy, samý kecy.
Polib mě a podej kříž.
Krev a slzy, kurva věci.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
Jedna ze tří tvejch Gorgon.
Krutá a bezzubá, smrdutej dech.
Do huby narvi jí bonbon.
Ječí a plácá tě po zádech.
Samý kecy, samý kecy.
Polib mě a podej kříž.
Krev a slzy, kurva věci.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
Nadmíru zlá a ošklivá.
Nastav zrcadlo jako štít.
Slzu jedu plivne ti do piva.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
Samý kecy, samý kecy.
Polib mě a podej kříž.
Krev a slzy, kurva věci.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
Mosazný drápy, hadi ve vlasech.
Kam ses to zase vyblila?
Krutá a bezzubá, smrdutej dech.
Vodka, rum a tequila.
Samý kecy, samý kecy.
Polib mě a podej kříž.
Krev a slzy, kurva věci.
Jenom jedno, chcípnout smíš.
To je nářez, to je nářez,
přeletěl jsem v lese pařez,
roztrh jsem si botu,
uďál díru v plotu.
A teď to důležité je to pecka co by zahnala i tatarské vojsko .
31.08.2016 15:48:36 | klaun
Děkuji moc. Taková poklona by dostala do kolen i slona. (Ta bota mě vážně mrzí. Když tak písni, s plotem se ňák domluvíme.) Kurva, Vy jste skvělí! Na Vás Tataři nemaj, kdepak, kde jim by se šavle strachem rovnaly, Vy byste je smíchem zahnali. Krásný den.
01.09.2016 05:58:09 | Iva Husárková
:-)))
02.09.2016 07:07:25 | klaun
To jsou teda kurva věci...
31.08.2016 07:21:10 | Kichot
Ty vždycky víš, co říct... a sedí to jak prdel na nočníku. Děkuji. Krásný den.
31.08.2016 07:25:43 | Iva Husárková