V míjení sny se proplétají
ach, jak Ty sny se mají
v míjení propletem své touhy
a pak už nebude den tak dlouhý
v míjení se opětovně poznáváme
i když Ty myslíš, snad, že se dobře známe
míjení je to, co nám zbylo
kéž by to naše srdce potěšilo....
Jeden druhému se uhýbá
však náhle stejnou stranu volí,
Tu jeden druhému do očí se podívá,
a potom s úsměvem společnou cestu zvolí.
31.08.2016 15:53:16 | klaun