Anotace: Srdcovka spíš vedlejším příběhem, než samotným obsahem. Vznikla na předávání maturitních vysvědčení.
Gaudeamus igitur, Iuvenes dum sumus, Post iucundam iuventutem, Post molestam senectutem Nos habebit humus, Nos habebit humus... na zdraví. A hodně štěstí. Krásný den.
02.09.2016 04:39:14 | Iva Husárková
:-) Na zdraví
01.09.2016 19:49:47 | klaun