Báseň pro Taryho
Anotace: Tary je můj nejoblíbenější YouTuber a taky Traceur (Parkourista). Napsal jsem pro něj báseň.
Je z ukrajiny a Parkour trénuje,
Taras Povoroznyk se jmenuje.
Dělá flipy, přeskakuje překážky,
po tréninku si dá rád špekáčky.
Děti Parkour učí,
nerad se s nimi loučí.
Je členem Parkour týmu,
nikdy při tréninku nedostane rýmu.
Trénuje v každém ročním období,
Svaly jeho tělo zdobý.
Má přítelkyni, která ho podporuje,
žádné pikle za jejími zády nekuje.
Děti ho milujou,
v akci ho sledovat mohou.
Komentáře (0)